Instruktör

 

Trygghet – lärande – glädje – samarbete

 

Lär känna din hund och ge den trygghet och en miljö som den trivs och mår bra i.

En trygg och glad hund som får lära sig hur den ska uppföra sig på bästa sätt blir en hund som många tycker om och accepterar. Den ger också husse och / eller matte en tryggare tillvaro. Våra hundar lever idag i ett samhälle som ställer stora krav på dem och på deras ägare. Att ta hand om och uppfostra en hund är ett engagemang som varje hundägare tar på sig för lång tid framåt. Det är ett ansvar som fylls av både kärlek och glädje när relationen mellan människa och hund blir bra. Ett första steg i lärandet är att husse och/eller matte skaffar sig kunskap om hunden i allmänhet och sin egen i synnerhet.

 

Mina värderingar och min filosofi angående hundar och hundträning utgår från ömsesidigt förtroende och respekt mellan människa och hund, där glädje och samarbete är viktigt.

"Vi lär så länge vi lever och har elever" :-)

Rappos kommentar:

Ja, jag tränar matte varje dag.

Kurserna innehåller roliga och pedagogiska övningar för både dig som hundägare och för hunden. Du får tillgång till en metodik och kunskap som ger dig möjlighet att träna vidare utifrån egna önskemål om hur du vill leva med din hund.

All träning och inlärning som ingår i mina kurser sker utifrån en positiv grundsyn, modern etologi (läran om djurens beteende) och beprövad pedagogik. Med hjälp av positiva förstärkningar i form av uppmuntran och belöning bygger vi upp en förtroendefull relation mellan dig och din hund.

 

Jag är utbildad hundinstruktör och specialiserad hundpsykolog vid Hundens Hus och medlem i Branschorganisationen IMMI. Jag har utbildat mig till specialiserad hundpsykolog vid Hundens Hus i Stockholm och Göteborg och har drivit eget företag sedan 2010.

 

Vill du gå en kurs, få privat träning eller anlita mig som problemhundskonsult / speciliserad hundpsykolog är du välkommen att kontakta mig.

Referenser finns.

 

Jag är diplomerad hundfrisör sedan 1 juli 2012. Jag klipper och trimmar vardagsklippning och alla raser är välkomna. Se mer information under fliken klipp&trim . Jag har förutom min hundfrisörsutbildning tidigare erfarenhet av klippning av spansk vattenhund (Perro de aqua Espanôl) sedan mer än sex år tillbaka. Är du intresserad så hör av dig till mig via telefon/mobil eller mejl.

 

Välkomna

Solveig Johansson

019-133333, 070-6730620

info@Solveig-hundinstruktor.com